Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Ştiri / Timp liber

    Bookfest 2024

    Ediția din acst an a Salonului Internațional de Carte Bookfest 2024 se va desfășura între 29 mai și 2 iunie la pavilionul expozițional ROMEXPO. Veți putea găsi la Bookfest circa un milion de volume, sute de titluri noi, aproximativ 300 de lansări de carte și dezbateri, și peste 60 de evenimente dedicate copiilor.



    Bookfest București, Romexpo, Pavilionul B2. Foto: Gh. Mănoiu / Global Info


    Circa 200 de expozanți din întreaga țară, vă așteaptă zilnic, de miercuri, 29 mai, și până duminică, 2 iunie, în intervalul 10-20, respectiv 10-21 (vineri și sâmbătă). Intrarea este liberă în toate cele cinci zile ale evenimentului.

    Invitatul de onoare din acest an este Republica Moldova.

    Vizitatorii se vor bucura de numeroase evenimente susținute atât la standurile editurilor, cât și la scenele Arena, Matca și Arca, dar și la Cafeneaua Artelor și Cafeneaua Literară sau la nou-inauguratul spațiu BooksToScreen.

    Multe dintre editurile prezente în cadrul salonului de carte au anunțat deja că vor avea reduceri de până la 80% din prețul de librărie.

    Cei mici sunt așteptați la Clubul Bookfest Junior, unde vor putea lua parte la ateliere tematice, jocuri și o tombolă cu premii surpriză.

    Republica Moldova, țara invitată la ediția din acest an a Salonului de Carte Bookfest, a pregătit aproximativ 40 de evenimente, de care se vor bucura cei care vor trece pragul Pavilionului B2 de la Romexpo (Piața Presei).

    25 MAI 2024



    TE-AR MAI PUTEA INTERESA

    13 documentare despre natură, dintre care nouă în premieră națională, trei masterclass-uri, cinci expoziții de fotografie, cinci ateliere pentru copii și numeroase sesiuni de dialog cu publicul, la care vor participa invitați internaționali, artiști locali și reprezentanți ai ONG-urilor de mediu, rezumă programul celei de-a doua ediții a singurului festival de film documentar și fotografie de natură din România - LYNX Festival, Brașov.