Fructe de gherghin, proaspete
Informatii nutritionale
Denumirea stiinţifică: Syzygium jambos
Categoria: Fructe si sucuri din fructe
Parte necomestibilă: Codiţe şi sâmburi
Procent parte necomestibilă: 33%
Apa | 93 g | - | - |
Energie | 25 kcal | - | - |
Energie | 105 kj | - | - |
Proteine | 0,6 g | - | - |
Total lipide (grasimi) | 0,3 g | - | - |
Cenusa | 0,4 g | - | - |
Carbohidrati, prin diferenta | 5,7 g | - | - |
Calciu, Ca | 29 mg | - | - |
Fier, Fe | 0,07 mg | - | - |
Magneziu, Mg | 5 mg | - | - |
Fosfor, P | 8 mg | - | - |
Potasiu, K | 123 mg | - | - |
Sodiu, Na | - | - | - |
Zinc, Zn | 0,06 mg | - | - |
Cupru, Cu | 0,016 mg | - | - |
Mangan, Mn | 0,029 mg | - | - |
Vitamina C, total acid ascorbic | 22,3 mg | - | - |
Tiamina, Vitamina B1 | 0,02 mg | - | - |
Riboflavina (Vitamina B2) | 0,03 mg | - | - |
Niacina | 0,8 mg | - | - |
Vitamina B-12 | - | - | - |
Vitamina A, UI | 339 IU | - | - |
Vitamina A, RAE | 17 mcg_RAE | - | - |
Retinol | - | - | - |
Colesterol | - | - | - |
TE-AR MAI PUTEA INTERESA: