Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / NutriBaza

    Mazare si ceapa, congelate, nepreparate
    Informatii nutritionale

    Categoria: Legume si produse din legume
    Procent parte necomestibilă: 0%
    Gramajul cantităţii uzuale: 69


    Nutrient: Cantitate medie în 100g produs: Cantitate min.: Cantitate max:
    Apa81,5 g--
    Energie70 kcal--
    Energie293 kj--
    Proteine3,98 g--
    Total lipide (grasimi)0,32 g--
    Cenusa0,7 g--
    Carbohidrati, prin diferenta13,51 g--
    Fibre alimentare3,5 g--
    Calciu, Ca23 mg--
    Fier, Fe1,54 mg--
    Magneziu, Mg21 mg--
    Fosfor, P59 mg--
    Potasiu, K203 mg--
    Sodiu, Na61 mg--
    Zinc, Zn0,48 mg--
    Cupru, Cu0,103 mg--
    Mangan, Mn0,274 mg--
    Seleniu, Se0,6 mcg--
    Vitamina C, total acid ascorbic14 mg--
    Tiamina, Vitamina B10,297 mg--
    Riboflavina (Vitamina B2)0,114 mg--
    Niacina1,72 mg--
    Acid pantothenic0,156 mg--
    Vitamina B-60,144 mg--
    Total folati45 mcg--
    Acid folic---
    Folate, food45 mcg--
    Folati, DFE45 mcg_DFE--
    Vitamina B-12---
    Vitamina A, UI544 IU--
    Vitamina A, RAE27 mcg_RAE--
    Retinol---
    Acizi grasi, total saturati0,057 g--
    Acizi grasi saturati 14:0---
    Acizi grasi saturati 16:00,051 g--
    Acizi grasi saturati 18:00,005 g--
    Acizi grasi, total mononesaturati0,031 g--
    Acizi grasi mononesaturati 18:1 nediferentiati0,031 g--
    Acizi grasi, total polinesaturati0,148 g--
    Acizi grasi polinesaturati 18:2 nediferentiati0,122 g--
    Acizi grasi polinesaturati 18:3 nediferentiati0,026 g--
    Colesterol---
    Triptofan0,029 g--
    Threonina0,145 g--
    Izoleucina0,143 g--
    Leucina0,232 g--
    Lizina0,23 g--
    Methionina0,059 g--
    Cistina0,027 g--
    Fenilalanina0,144 g--
    Tirozina0,085 g--
    Valina0,167 g--
    Arginina0,328 g--
    Histidina0,077 g--
    Alanina0,172 g--
    Acid aspartamic0,355 g--
    Acid glutamic0,55 g--
    Glicina0,137 g--
    Prolina0,127 g--
    Serina0,132 g--
    Alcool etilic---



    TE-AR MAI PUTEA INTERESA: