Pitanga, (cireasa din Surinam), proaspata
Informatii nutritionale
Denumirea stiinţifică: Eugenia uniflora
Categoria: Fructe si sucuri din fructe
Parte necomestibilă: Seminţe, coadă, şi inflorescenţe terminale
Procent parte necomestibilă: 12%
Gramajul cantităţii uzuale: 173
Apa | 90,81 g | - | - |
Energie | 33 kcal | - | - |
Energie | 138 kj | - | - |
Proteine | 0,8 g | - | - |
Total lipide (grasimi) | 0,4 g | - | - |
Cenusa | 0,5 g | - | - |
Carbohidrati, prin diferenta | 7,49 g | - | - |
Calciu, Ca | 9 mg | - | - |
Fier, Fe | 0,2 mg | - | - |
Magneziu, Mg | 12 mg | - | - |
Fosfor, P | 11 mg | - | - |
Potasiu, K | 103 mg | - | - |
Sodiu, Na | 3 mg | - | - |
Vitamina C, total acid ascorbic | 26,3 mg | - | - |
Tiamina, Vitamina B1 | 0,03 mg | - | - |
Riboflavina (Vitamina B2) | 0,04 mg | - | - |
Niacina | 0,3 mg | - | - |
Vitamina B-12 | - | - | - |
Vitamina A, UI | 1500 IU | - | - |
Vitamina A, RAE | 75 mcg_RAE | - | - |
Retinol | - | - | - |
Colesterol | - | - | - |
TE-AR MAI PUTEA INTERESA: