Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / NutriBaza

    Pitanga, (cireasa din Surinam), proaspata
    Informatii nutritionale

    Denumirea stiinţifică: Eugenia uniflora
    Categoria: Fructe si sucuri din fructe
    Parte necomestibilă: Seminţe, coadă, şi inflorescenţe terminale
    Procent parte necomestibilă: 12%
    Gramajul cantităţii uzuale: 173


    Nutrient: Cantitate medie în 100g produs: Cantitate min.: Cantitate max:
    Apa90,81 g--
    Energie33 kcal--
    Energie138 kj--
    Proteine0,8 g--
    Total lipide (grasimi)0,4 g--
    Cenusa0,5 g--
    Carbohidrati, prin diferenta7,49 g--
    Calciu, Ca9 mg--
    Fier, Fe0,2 mg--
    Magneziu, Mg12 mg--
    Fosfor, P11 mg--
    Potasiu, K103 mg--
    Sodiu, Na3 mg--
    Vitamina C, total acid ascorbic26,3 mg--
    Tiamina, Vitamina B10,03 mg--
    Riboflavina (Vitamina B2)0,04 mg--
    Niacina0,3 mg--
    Vitamina B-12---
    Vitamina A, UI1500 IU--
    Vitamina A, RAE75 mcg_RAE--
    Retinol---
    Colesterol---



    TE-AR MAI PUTEA INTERESA: