Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / Reţete de mâncăruri

    Pâine cu banane

    Ingrediente

    o cană de zahăr alb
    jumătate cană de unt slab
    trei banane bine coapte, piure
    două ouă
    două căni făină
    jumătate linguriţă bicarbonat de sodiu
    un sfert cană de lapte acru sau lapte bătut
    un sfert linguriţă sare
    o linguriţă de extract de vanilie

    Metoda de preparare

    1. Se încălzeşte cuptorul la 175°C.

    2. Se unge uşor o tavă de pâine de 20 cm x 10 cm.

    3. Se combină toate ingredientele într-un bol mare. Se bate bine.

    4. Se toarnă aluatul în tigaie.

    5. Se coace pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 60 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul pâinii iese curată.

    Observaţii

    • Timpul de preparare este de o oră, iar cantităţile indicate sunt pentru o pâine.




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA