Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / Reţete de mâncăruri

    Ciuperci Portobello la grătar

    Ciupercile Portobello sunt ciuperci mari, care pot fi preparate ca antreu vegetarian.

    Ingrediente

    o ciupercă Portobello de persoană
    ulei de măsline
    sare, după gust

    Mod de preparare

    1. Se scot picioarele ciupercilor, iar pălăriile ciupercilor se spală şi se usucă.

    2. Se ung cu ulei.

    3. Se pun pe gratar pentru aproximativ 10 minute, alternativ pe ambele părţi, până când ambele părţi prezintă urme de grătar.

    Observaţii

    Când se gătesc la barbecue, se amestecă uleiul cu un lichid pe baza de apă (de exemplu, oţet balsamic), ceea ce va face ca focul să izbucnească şi să dea mai multă aromă. Se pot adăuga condimente, usturoi şi ardei iute.




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA