Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / Reţete de mâncăruri

    Kovaim

    Kovaim sunt găluşte ungureşti cu brânză.

    Ingrediente

    300 g de făină
    3 ouă mari
    1/2 cană cu apă
    sare după gust
    brânză ricotta uscată pentru umplutură

    Mod de preparare

    1. Se amestecă făina, sarea, ouăle şi apa într-un aluat. Se frămantă până când este foarte moale. Se acoperă aluatul într-un bol de plastic şi se lasă să se odihnească timp de cel puţin o jumătate de oră.

    2. Se întinde aluatul într-o foaie cât mai subţire, de aproximativ trei milimetri grosime. Se taie în pătrate şi se umplu cu brânză (sau cartofi fierţi şi ceapă, sau brânză ricotta cu adaos de zahăr). Se pun în apă şi se fierb aproximativ cinci minute.

    Observaţii

    Se servesc calde. Această reţetă merge foarte bine cu brânză Cheddar şi ketchup.




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA