Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / Reţete de mâncăruri

    Supă Toscana

    O supă italiană.

    Ingrediente

    1 ceapă mică, tocată
    1 morcov mic, feliat
    1 lingură ulei de măsline
    2 cutii supă vegetariană (430 ml)
    1 cană apă
    ¼ linguriţă de sare
    ¼ linguriţă piper
    1 cutie fasole clătită şi scursă (450 ml)
    ⅔ ceaşcă paste spirale mici nefierte
    3 ceşti andive sau spanac în stare proaspătă tăiate în felii subţiri

    Mod de preparare

    1. Se găteşte într-o cratiţă ceapa şi morcovul până când ceapa este fragedă.

    2. Se adaugă supa, apa, sarea şi piperul şi se aduc la fierbere.

    3. Se adaugă fasolea şi pastele şi se aduc din nou la fierbere.

    4. Se reduce focul, se acoperă şi se fierbe timp de 15 minute sau până când pastele şi legumele sunt fragede, amestecând ocazional.

    5. Se adaugă andivele sau spanacul şi se încălzesc.

    Observaţii

    Timpul de preparare este de o oră, iar cantităţile indicate sunt pentru 4 porţii.




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA