Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / Reţete de mâncăruri

    Orez brun

    Ingrediente

    224 grame brânză topită cuburi
    o cană ciuperci
    o cană mazăre dulce
    3 căni de orez brun fiert
    spray de gătit
    o jumătate de ceaşcă de migdale tăiate în felii subţiri

    Mod de preparare

    1. Se încălzeşte cuptorul la 180° C.

    2. Se găteşte orezul în conformitate cu instrucţiunile.

    3. Se combină brânza, ciupercile, mazărea şi orezul într-un castron mare.

    4. Se aplică un strat de ulei cu spray de gătit pe un vas termorezistent de un litru şi jumătate.

    5. Se pune amestecul într-un vas termorezistent.

    6. Se acoperă şi se coace timp de 20 - 25 minute.

    7. Se presară migdale pe deasupra.

    8. Se mai coace încă 5 minute.

    Observaţii

    Timpul de preparare este de o jumătate de oră, iar cantităţile indicate sunt pentru 6-8 porţii.




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA