Ştiri şi informaţii din toată lumea
    Nutriţie / Reţete de mâncăruri

    Roşii umplute cu brânză

    Ingrediente

    şase roşii
    o cană de pesmet
    o cană brânză rasă
    jumătate linguriţă sare
    un vârf de cuţit piper negru
    două linguri unt
    un sfert cană de apă caldă

    Metoda de preparare

    1. Se aleg roşii de mărime mijlocie şi se scobeşte centrul, păstrând pulpa.

    2. Se amestecă pesmetul, brânza, sarea, piperul, untul şi apa fierbinte cu pulpa de roşii.

    3. Se umplu roşiile cu această umplutură, se pun într-o tigaie şi se coc la temperatură moderată până când roşiile pot fi uşor străpunse cu o furculiţă.

    4. Se servesc fierbinţi.

    Observaţii

    • Timpul de preparare este de 20 minute, iar cantităţile indicate sunt pentru 6 porţii.




    TE-AR MAI PUTEA INTERESA